wandelen Ardennenweekend 2022
inschrijving t/m 5 september 2022
zaterdag 19 november 2022
zondag 20 november 2022
een weekend met de voldoening als van een korte vakantie
vrijdag 18 november 2022
vrijdagavond heen zaterdag wandelen zondagmiddag terug
Programma op vrijdag, diner onderweg regelen met je medereizigers verzamelen voor vertrek naar Ardennen, uiterlijk vanaf 18.00 uur gezellig avondje als iedereen er is zaterdag na een relatief vroeg ontbijt de wandeltocht 's avonds een verzorgd pasta-diner in het huis en een avondje om gezellig te doen zondag 's middags naar huis en thuis of plaats naar wens eten
(wijzigingen kunnen door Peter worden medegedeeld; we ondernemen deze tocht gezamenlijk; Peter doet alleen de administratie; eventueel opgelopen schade tijdens de tocht komt ten laste aan jezelf)
       Wanneer je je opgeeft, geldt het volgende. Je verplicht je te betalen, want op basis van je deelname reserveer ik een huis. Niet mee? Geld en goede stemming weg. Deelnemen wordt bepaald door volgorde van opgeven en het beschikbare aantal slaapplaatsen. In verband met de kosten en de gezelligheid worden auto’s, chauffeurs en passagiers door Peter gecombineerd. Deze probeert zo veel mogelijk rekening te houden met ieders wensen. Het kan echter zijn, dat je moet aanvaarden, dat je, hoewel je vroeg op pad zou willen, pas na het avondeten op vrijdag naar België kunt vertrekken. Wanneer het niet anders kan, zal het lot bepalen wie laat zullen vertrekken. De passagiers betalen de gezamenlijke vervoerskosten. Of je als passagier meekan, hangt af van het aantal auto's.
mogelijke routes
deelnemers: 12
start programma Dinkel wandelen fietsen links
La porte des fagnes